Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välja välsignelse

Det klarnar frammåt natten

Mina val nu

påverkar min framtid



Frihet


det är frihet

att välja välsignelse




Fri vers av Tea Alex
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-02 14:29



Bookmark and Share


  Gunnar Odhner
Först trodde jag du menade välja mellan olika sorters välsignelser. Men jag tror nu du menar en enda, en viss . .
2011-05-02

  Larz Gustafsson VIP
Motsatsen är inget lockande alternativ.
2011-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex