Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inte särskilt troligt.


Tänk om jag är en isbjörn

Tänk om Du inte finns

tänk om jag bara inbillat mig

tänk om du inte förlåter

tänk om du inte

älskar

mig







Gud









Tänk om jag är en isbjörn?




Fri vers av Tea Alex
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-02 14:30



Bookmark and Share


  Gunnar Odhner
Det spelar ingen roll vad du är.
2011-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex