Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ger mig nuet


Nuet finns
när jag har barnbarnet hos mig
Hennes närvaro, hennes kroppskontakt,
hennes andetag, hennes leenden,
hennes stora blåa ögon som tittar rakt in i mina
ger mig nuet




Fri vers av Gunilla Karlsson
Läst 340 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-04 11:52



Bookmark and Share


  poetryGirl
söt dikt
2011-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson