Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt barn dog. Kärlek och sorg i ett enda kaos.


Något litet

När hon skriver

på face book

att hon har något litet

som rör sig där inne

i hennes mage

blir jag så glad

att jag vill dansa och sjunga

och samtidigt så full av sorg

att jag vill lägga mig ned på golvet

och skrika

ORÄTTVIST!



Det är orättvist!

Hon har inte bara en man

som älskar henne

utan även ett barn

som är vid liv




Fri vers av Tea Alex
Läst 171 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-04 16:41



Bookmark and Share


  ULJO
Berörande text.
2011-05-05

  Måna N. Berger
Det är nog det svåraste som kan drabba en människa.
2011-05-04

    Maria Malm
Det är helt fruktansvärt när någon förlorar ett barn. Det är verkligen orättvist, något som ej borde få ske. Ändå sker det ibland.
2011-05-04

    ej medlem längre
Verkligen Kaos, så ofattbart svårt att förlora ett älskat barn, det förändrar allt i livet . . .
2011-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex