Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lång var vägen som jag nött. Ingen liten vän jag mött.


Allt jag skulle vilja vara

Jag vill vara mer positiv

mer rolig att umgås med



Inte trött

intill döden trött

trött och seg och ledsen




Fri vers av Tea Alex
Läst 98 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-05 15:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Att vilja vara positiv och rolig att umgås med? Ja, det skulle man sannerligen vilja vara ibland, men tyvärr så visar sig nog inte alltid livet sig från dess mest soliga sidor utan stundtals så känner man sig bara så trött, så överflödig och så kraftlös att man mest bara är seg och ledsen och upplever att man överhuvudtaget inte längre har något att egentligen bidra med. Men känslorna brukar vända och de sanna vännerna finns kvar där ändå även om man råkar falla in i en liten svacka. Och vägen som man nöter må vara lång, men är inte desto mindre värd att vandra. Kanske möter man en liten vän, kanske inte, men hur som helst så bevarar man alltid sitt värde, och trots allt så finns det ju perioder i livet då allt bara står stilla och man bara andas och trampar vatten. "Positivitet" tror jag f.ö. är en högst överskattad förmåga. Trots allt så är vi ju bara i slutändan bara människor med hela spektrat av tankar och känslor, och den där flåshurtiga och tillkämpade pågåarandan som numera tycks så oerhört modern vet jag ärligt talat inte om jag alls ger så mycket för...
2011-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex