Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vägrar stanna, sluta växa

Jag känner emellanåt

hur vindarna blåser av liv

utanför mitt fönster



Vem är du

vem är du

vem är du

att bestämma att jag inte får finnas?




Fri vers av Tea Alex
Läst 106 gånger
Publicerad 2011-05-05 15:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex