Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upp, ut, fram

Jag tar mig till slut upp

duschar

rena kläder

en kopp te



Världen utanför fönstret

ser oförändrad ut

som vanligt

som om inget hänt



Själv tvivlar jag

själv älskar jag

själv andas jag


hela dagen




Fri vers av Tea Alex
Läst 92 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-05 15:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex