Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Slöseri, skulle jag tänka. Och ta hand om mina barn.


Om jag hade barn

Om jag var glad och sprallig

om jag var positiv

och hade mer av allt det där

det där

som jag inte har



skulle jag aldrig ödsla tid

på att läsa

mina egna

texter




Fri vers av Tea Alex
Läst 99 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-05 15:51



Bookmark and Share


  ULJO
Barn är viktiga dem ska man ge så mycket tid man och vårda ömt.
2011-05-06

  Larz Gustafsson VIP
http://www.youtube.com/watch?v=ajXxM-DPVDQ

2011-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex