Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag hade barn 2

Om jag hade barn

skulle jag inte spendera så mycket tid

på vissa saker



Jag menar herregud

jag har ju så mycket viktigare saker

för mig



Som till exempel att lägga puzzel



Jag skulle lägga puzzel

varje dag

i all evighet




Fri vers av Tea Alex
Läst 126 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-05 15:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex