Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dagens lögn presenteras av Tea. En sur och grinig dikt skriven på en regning dag. Skönt att sådana dagar går över.


Om jag hade barn 3

Jag är viktig

jag är älskad

och behövd



tänker jag

när jag tittar i spegeln

om morgonen



Herre Gud

vad skulle mina barn göra

utan mig?

De skulle inte klara sig

alls







Fri vers av Tea Alex
Läst 105 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-06 13:18



Bookmark and Share


  ULJO
Som mamma är du en viktig förebild för dina barn hela livet.
2011-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex