Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kackel i hönsgården


Kvinnor på en arbetsplats
är som höns i en hönsgård
Ibland blir det ett jäkla kacklande
och en höna ska tvunget vara
så mycket mer än de andra
Hon behöver bekräftelse och beröm
trots att alla hönsen är där för samma arbete

Ibland känner jag mig som en höna
som har lust att fly arbetsplatsen
och finna ny plats att lägga mina ägg på
och arbeta i en hönsfri miljö




Fri vers av Gunilla Karlsson
Läst 809 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-05 23:07



Bookmark and Share


  mare VIP
Kan riktigt höra dom, så sant
2011-05-06

  Eline.P
Så bra fångat! Kunde varit taget från min egen arbetsplats ;-)
2011-05-05

  Lilla My* VIP
Bra ordat om detta fenomen!!
2011-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Karlsson
Gunilla Karlsson