Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Plötsligt händer det.


Plötsligt vänder det

Glädjen

av att sjunga till Guds ära

genomsyrar

hela mig



Hela lokalen

fylls

av ljus






Fri vers av Tea Alex
Läst 138 gånger
Publicerad 2011-05-06 13:18



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Gud är all trösts Gud.

All trösts Gud
2 kor 1:3 Välsignad är vår Herre Jesu Kristi Gud och Fader, barmhärtighetens Fader och all trösts Gud, 4 han som tröstar oss i all vår nöd, så att vi kan trösta dem som är i nöd med den tröst vi själva får av Gud. 5 Ty såsom Kristuslidanden flödar över oss, så överflödar genom Kristus också den tröst vi får. 6 Om vi lider nöd, sker det för att ni skall få tröst och frälsning. Om vi blir tröstade, skall också det uppmuntra er och ge er kraft att uthålligt bära samma lidanden som vi. 7 Och det hopp vi har när det gäller er är fast, eftersom vi vet att liksom ni delar våra lidanden, så delar ni också den tröst vi får.
2011-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex