Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är jag. Gud har skapat mig. Jag ser ut som jag ska.


Beach 2011 - here I come!

Jag retuscherar inte mig själv

tänker jag

där jag står framför spegeln

iklädd bikini



Varken känslomässigt

eller badmässigt





Fri vers av Tea Alex
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-06 13:20



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det är bra. Själv vägrar jag att anpassa mig till bantningsnazismen.
2011-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex