Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter kritik kommer förlåtelse. Efter storm kommer stillhet. Efter ensamhet kommer gemenskap.


Efter kritik kommer förlåtelse

När det ljusnat

åh när det ljusnat

ser jag kärlek runt varje hörn

Känner jag vinden som en smekning

mot kinden




Fri vers av Tea Alex
Läst 175 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-06 13:30



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
2 Kor 7:8 Ty även om jag gjorde er bedrövade med mitt brev, så ångrar jag det inte nu. Först ångrade jag mig, eftersom jag såg att brevet gjort er bedrövade, om än bara för en tid. 9 Men nu gläder jag mig, inte därför att ni blev sorgsna utan därför att er sorg ledde till att ni ångrade er. Det var ju efter Guds vilja som ni blev bedrövade, och därför har ni inte lidit någon skada genom oss. 10 Ty en sorg efter Guds vilja för med sig en ånger som man inte ångrar och som leder till frälsning. Men världens sorg leder till död. 11 Se, just detta att ni greps av sorg efter Guds vilja, vilken hängivenhet har inte det fört med sig bland er, vilka ursäkter, vilken upprördhet, vilken fruktan, vilken längtan, vilken iver och vilken bestraffning! På allt sätt har ni visat att ni är oskyldiga i den här saken. 12 När jag skrev till er var det alltså inte med tanke på den som hade gjort orätt eller med tanke på den som hade lidit orätt, utan för att det skulle stå klart för er inför Gud hur ivrigt ni tar er an vår sak. 13 Därför har vi blivit tröstade.
2011-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex