Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Just det ja. Hm. Inte att förglömma.


Nåd

Nåd!

Vill jag skrika

men det behövs inte



Jag badar redan

i den




Fri vers av Tea Alex
Läst 151 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-06 13:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härlig känsla. Att bara sänka sig ner i nåden och fullt ut vila i Kristi kärlek är nog en av de allra största gåvorna som man överhuvudtaget kan erfara. Den finns där, den är gripbar och vi badar i den. Skriker gör vi visserligen ibland, men helt gradvis och stillsamt vaggas vi ändå i slutändan till tröst när vi bara överlåter oss till vår mästare. Att leva är visserligen inte alltid enkelt, men dock finns det ändå någon som går före. Allt vi behöver avge är vårt "ja". Och allt vi behöver göra är att öppna oss, göra oss redo och Ta Emot. Sedan kan vi helt och fullt förlita oss på Hans löften och tillfullo leva våra liv.
2011-05-07

    ej medlem längre
Precis så!!!
2011-05-06

  Larz Gustafsson VIP
Underbart!
Titus 2:11-12.
2011-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex