Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

11.00


väntar och väntar
inte på tomten utan

på en söt älva




Bunden vers (Haiku) av Spoon-Janne
Läst 376 gånger
Publicerad 2005-12-25 12:57



Bookmark and Share


  pang
du e för rolig.
2006-01-26

  Jessica Ebbesson
Vilken jättesöt haiku.
Hoppas hon dyker upp *L*
2006-01-09

  Daniel_78 VIP
fåordens mästare
jag får spritt i bena och dunk i hjärtat av denna
*ser på klockan*
2005-12-25
  > Nästa text
< Föregående

Spoon-Janne
Spoon-Janne