Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

This is how it always is

‎"This is how it always is
when I finish a poem.
A great silence comes over me,
and I wonder why I ever thought
to use language!." ~ Rumi




Övriga genrer (Aforism) av -ordlös-
Läst 308 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-07 10:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-ordlös-
-ordlös-