Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är det såhär du tycker jag ska stå? Eller såhär? Eller såhär?


Färghandel 2

Om vi målar en tavla

tillsammans

ska jag då stå modell

eller får jag en roll

mer åt det

aktiva

hållet?




Fri vers av Tea Alex
Läst 318 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-07 13:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Filosofisk fråga.
2011-05-07

  cilax VIP
Alla tre är bra, bitterheten kokar stillsamt
Den här tycker jag bäst om
2011-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex