Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Påtvingad tacksamhet surnar fort.


Färghandel 3

Jag har förstått

att man ska vara tacksam



Väldans vad bra

jag är på det






Jag tror det kallas

självutplåning




Fri vers av Tea Alex
Läst 314 gånger
Publicerad 2011-05-07 13:20



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Självutplåning är inte Guds vilja.
Vetekornets lag är en annan sak.
2011-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex