Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mellan Ängsö och Kalvholmen i ekan...där f.ö ett lodjurspar slagit sig ner bland klipporna på Kalvholmen...


Sextant, ett vågspel att leka med rubriksättningen



Ligger tvärs över
toften vaggas rofyllt av
vågorna färdas
med strömmarna tar kurs mot
stjärnorna in i drömmen




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-11 21:16



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
känns precis som om jag varit där...
2011-05-11

  queenia
en resa så vacker och rofylld..
2011-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP