Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som ögat ser

Strör salt i såren
somnar själv om natten
i en säng som är alldeles för stor

tyst och stilla
somnar jag
efter att magen vänt sig
ut och in

Tröstar mig i mitt hav av hunger
och längtan

somnar stilla
och drömmer om morgondagen
i ett annat ljus
drömmer om fingertoppar som en gång mötts
och sedan skilts åt
drömmer om hjärtan
som ännu inte hälsat


Det som ögat ser

är det

som spelar

någon roll.




Fri vers av J. E. A
Läst 498 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-12 17:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J. E. A
J. E. A