Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för solen, vinden, havet, syret


och allt som gror

alla möten vi ännu ej upplevt
för alla ord vi ännu ej hört sägas
och de sånger vi ännu aldrig sjungit
med all den kraft vi äger - i våra hjärtan

för efterklangen i varje ton, steg och puls,
för lusten, njutningen och gemenskapen
för närheten, samhörigheten, för kärleken
för längtan, gränslös sorg och saknad

för minnet, styrkan, känslan, kraften - närvaron
för omtanken, varsamheten, omsorgsfullheten,
ärligheten, tilliten, modet, sårbarheten,
för allt vi tror och innerst inom oss vet är sant




Fri vers (Fri form) av Tobias Hedlund
Läst 523 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-05-13 15:24



Bookmark and Share


  Roger VIP
Liv! Viva!
Tack för den!
2011-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Tobias Hedlund
Tobias Hedlund