Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Före sommarsolståndet



Nyanser av grönt
så skimrande vacker som
du är nu vill jag
stilla min hunger kyssa
daggen från dina läppar

ty snart är tiden
kommen då natten än en
gång överskuggar
dagen och allt som blomstrat
faller i glömska igen




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-14 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP