Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag var helt enkelt inte värd det


Otillräcklig

Säg aldrig att det inte var jag

Försök inte lura mig

Försök inte få mig mig att tro något annat

än att det var jag som inte räckte till











Fri vers av röd_asfalt
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-20 07:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

röd_asfalt
röd_asfalt