Ur arkivet

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur arkivet




Vårlimerick

 

 

På Smögen en kärlekskrank tärna

som noggrant sin art ville värna

blev vansinnigt ilsk

när, skumögd men pilsk,

han sökt lägra en liten lanterna




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-05-20 08:13

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Carl O Andersson
Tråkigt det var för denna tärna
när hon ändå ville så gärna
det hon såg som var grönt
var lanterna änskönt
den ju satt till styrbord denhär’na
2011-05-21

    ej medlem längre
Man tager vad man haver haha
I sista raden skulle jag vilja ha ett enstavigt ord istället för "liten" typ blå, ljus, söt...jag stakade mig en aning där....
Limerickmästaren Calle! Eloge!
2011-05-20

  limerick
Om det var styrbord eller babord förmäler alltså inte historien.
Men snygg limerick är det utan minsta tvekan.
2011-05-20
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP