Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Azursvart

ett bleknat sista sken
är svept i vanmakts
vidgade pupiller
dränkt i avskedsdoft av regn
som aldrig någonsin igen
blir till i himlens hägn

ett klot av svart kristall
omfamnar jaget
ickepermeabelt
bär det upp med längtans kliv
mot sammanknuten ändlighet
och evigt liv




Fri vers (Fri form) av Ayreon
Läst 298 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-21 05:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ayreon
Ayreon