Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är redan här

Jag väntade mig till slut en förändring

någonstans bortom allt det grå

skulle det finnas en vändning



Sakta började jag inse

att det var nuet jag egentligen

längtade efter



Jag är inte på väg

någonstans alls

tänkte jag



Jag är redan här




Fri vers av Tea Alex
Läst 113 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-21 13:40



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
En viktig insikt.
2011-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex