Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sluta vara offer. Börja leva.


Inte särskilt mycket trevligare

När jag till sist hade begränsat

mitt umgänge

Verkligen tänkt igenom

vilka människor jag umgicks med

upptäckte jag strax

att jag var någon annan

än den jag trodde



Inte särskilt mycket trevligare

inte roligare

heller inte klokare eller

för den delen

snyggare

men mera jag

mer av mig

mera Liv




Fri vers av Tea Alex
Läst 97 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-21 13:42



Bookmark and Share


  Gunnar Odhner
Det låter positivt, håll den riktningen - väl beskrivet!
2011-05-23

  Larz Gustafsson VIP
"Sluta existera, sätt igång att leva" (Ebba Grön)
2011-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex