Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

övertryck

Kroppen huvudet tankarna

fyllda av ångest sorg besvikelse ilska panik

vrider mig

den innre smärtan pressar sig utåt

Försöker ventilera genom tårar

spolar vatten över min sorgliga kropp

snart sprängs jag

jag vill sprängas

slår mig hårt för att skynda på

men det händer inte

Varför händer det inte

Besvikelse färgar vattnet i duschen rött

fyra blödande snitt för att minska trycket

andas tungt

gråter

känner lättnad

när ångesten byts mot skam








Fri vers av röd_asfalt
Läst 169 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-23 18:50



Bookmark and Share


  VampyrÄngel
Usch :(
Övertryck ska inte botas
med sår..!
2011-05-24
  > Nästa text
< Föregående

röd_asfalt
röd_asfalt