Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sökte dig för en kommentar

Tystnaden ekar
ironiskt nog men det är inte sant
Jag sökte dig för en kommentar
Och lugnet log mot mig
Så jag satt tålmodigt och väntade
Ljudet från TVn surrade i mitt vardagsrum
Men jag gick inte längre att nå
I flera timmar ägnade jag mig åt att lyssna
Men ångesten tog över och ditt lugna leende var som förbytt
Det fanns inget ljud i världen som kunde överrösta
Det hemska hulkandet och tårarna bara fortsatte
Som om jag snart skulle falla ner och bli till sand
Mitt framför ögonen på dig

Jag sökte dig för en kommentar
Du sa allt jag ville höra och lite till





Fri vers (Fri form) av JohannaMJansson
Läst 277 gånger
Publicerad 2011-05-21 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JohannaMJansson
JohannaMJansson