Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gryning

Gryningsljuset slog mitt ansikte i brand när de lodräta slagen brast
Det ven som pisksnärtar genom luften
två dog den dagen men ingen av dem var jag
Ändå var jag inte tacksam
ständigt sökande flyktvägar på väg därifrån
Utan annan baktanke än frihet överlevnad
Med föga stolthet betraktade jag situationen
Full av medlidsamt själväckel




Övriga genrer av Varan
Läst 435 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2004-07-19 04:36



Bookmark and Share


  arie
när de lodräta slagen brast" laddad poetisk öppning på dikten. I vissa stunder då männsikan i klar insikt ser så står hon kanske där ensam, skälver och fylls av skam/starkt
2004-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Varan
Varan