Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntar på små pinnar...




nedslagna i dimman

de nio ryttarna utan hästar

fråntagna sina moment

frusna i tiden




Fri vers av Varan
Läst 626 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-07-23 08:31



Bookmark and Share


  Mysticus
Ibland känns väntan hopplöst långt borta, tills man åter får känna sig hel ...

/ Miss U
2008-10-30
  > Nästa text
< Föregående

Varan
Varan