Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Misär

Jag ler, men glädjen är långt bort
Tårar rinner, men ingen sorg finns i hjärtat
Ett tyst skrik av hjälp
Som bara du hör
Jag vet att jag inte säger något
Men vi vet nog båda
Att jag är din
Tills jag dör




Fri vers av Litia Featers
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-22 21:13



Bookmark and Share


    SägNågot
Kraftfullt
2014-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Litia Featers