Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inget avancerat, inget bra språk, skrev för ett tag sen..


min hemlighet till överlevnad

jag trivs inte i min värld.
men det är okej, japp det är lugnt.
jag har spelat in ett videoband.
det ser jag på när livet blir för tungt.

sätter igång en film i mitt huvud.
låtsas att det är det jag ser.
inspelade minnen från barndomen.
på så sätt orkar jag mer.


när saker blir för jobbiga byter jag kanal.
i stället för dokumentären \"verklighet\"
ser jag nu inspelade \"favorit i repris\"




Fri vers av sandra b
Läst 347 gånger
Publicerad 2005-12-27 17:41



Bookmark and Share


  Per Rydberg
Med sådana tricks kommer man framåt ett tag.
Jag tror att alla behöver det emellanåt. Grejen
är väl att inte fastna i "filmerna"! Klokt sagt tycker jag!
2005-12-28
  > Nästa text
< Föregående

sandra b
sandra b