Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rise and fall - is that all?


Sträcka

då ville jag klättra

koppla ihop

nu



Jag klättrade upp för stegen och sträckte mig så högt jag kunde
(jag tror jag älskade)

jag ramlade ner

för drömmens krossade skärvor

skar mig



Sår är till för att läkas

koppla ihop

sträcka mig nu för att

koppla ihop


För att förstå varför sträcka igen

rise and fall

bara för att klättra igen

och




Fri vers av sann e
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-23 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sann e
sann e