Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi förverkligar varandra.


Print me out!

Print me

Print me out
without a shadow of a doubt

Så du kan ta i mig

Förflytta mig
till andra ställen

Vända upp och ner
se min baksida

Låta mig bli lite repig och nött

Kanske spilla lite på mig

så jag blir märklig
och märkt

Kanske kan jag
få dig

Om jag blir verklig
och stärkt


Bruksanvisning: Kom ut!

So print me out

And print me in

Så har du en chans
att bli min




Fri vers av sann e
Läst 338 gånger
Publicerad 2011-05-23 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sann e
sann e