Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Favorit i repris...


Vuxenpoäng

Att separera

ger nog vuxenpoäng


Skit - jag som har

medlemskort

på apoteket också


och lån


Jag ska sluta

pensionsspara




Fri vers av Tea Alex
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-24 14:32



Bookmark and Share


  Gunnar Odhner
Står du på noll då?
2011-05-24

  Blåbäret
vissa poäng är lättare än andra att intjäna :)
undra just hur bonusen ser ut?
2011-05-24

  Mow Dean VIP
Jäkla vuxet!
En applåd.
2011-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex