Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Favorit i repris...tänk att det var tre år sen jag skrev det här...


Äktenskap

50 år

var det tänkt

50 år

av närhet och gemenskap

och längtan och lidelse

och ångest och sorg

och skratt och barnbarn

önskade jag mig

när vi gifte oss




Fri vers av Tea Alex
Läst 137 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-24 14:35



Bookmark and Share


  Vind
Man skall aldrig använda sina önskningar som ett slags "facit", då snärjs det gemensamma stigfinnandet. 'Snygg' text till sista stavelsen...
2011-05-24

  Mow Dean VIP
Exakt var gick det fel...
2011-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex