Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

8m

känner mig
stark

som
en
svag
blanddricka


för plakaten är
röda
och
vi
ska
föda

det är vår möda.




Fri vers av hejunni
Läst 306 gånger
Publicerad 2011-05-25 00:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

hejunni
hejunni