Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Claybody

Peel my skin. crucify me. make me thin. streach my body, make me weak. watch as,my heart leak.




Fri vers av Philip Shiro Nilsson
Läst 169 gånger
Publicerad 2011-05-25 23:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Philip Shiro Nilsson
Philip Shiro Nilsson