Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

End

The heart is beating, still I'm cold.
I still remember, memories don't fold.
Don't fold like letters, posted away.
No memories still stay the same.




Bunden vers (Rim) av Philip Shiro Nilsson
Läst 189 gånger
Publicerad 2011-05-25 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Philip Shiro Nilsson
Philip Shiro Nilsson