Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
mer kommer där till


Verklighetens sanning

ger jag dig fingret så tar du hela handen .
du omänskliga och okänsliga jävel.
hur skall jag kunna förlita mig på dig .
när det är du som häckar som en trana på mitt öppna sår .
såret som skapats av din idioti och egoism .
hur skall jag kunna andas in frisk luft när du förpestat autmosfären .
med din stinkande och kallkänsliga famn .
kallhjärtad som du är så vidrör du mig och gör så att mina blodådror . blir till tunna smala sköra trådar som vilken sekund som helst kan brista ,
finns det ingen sympati i din kropp finns det ingen själv diciplin hos dig .
självupptagen som du är .
så bryr du dig inte om omgivningen som du vistas i .
du skall icke säger ordspråket . men varför gör du tvärtemot jag skall icke men du gör det man icke skall .
du förådde mig och gav mig tomma ord . tomma ord tommare en luften själv .
du skapar drama och sitter där i din skinnsoffa med benen på en pall som är instoppad av mjuk bomull med siden över sig .
skratt retande ser du och njuter utav människans snesteg .
du kastar ut käppar i hjulen hej vilt enbart för att du skall kunna roa dig utav människans misstag i sitt liv .
sarkasm och vrede är ditt bränsle .
jag kan höra ditt skratt som ekar och fyller upp tomrummen dom tomrummen som du skapat .
tomrummen du skapat när du splittrrat folk ifrån varann .
med dina beroende framkallande ord

ta ta ta men aldrig ge återigen egoismen som talar

verklighetens sanning är du men ibland så önskar jag att du vore en lögn .




Fri vers av sharre
Läst 248 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-05-26 09:23



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra skrivet, och sant..
2011-05-26
  > Nästa text
< Föregående

sharre
sharre