Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


<em>bilden gjord av mig.. redigerad lite i datorn...kb</em><br>


tårmoln1

 

i tårmoln ögat gömmer

och nattens drömmar bäddas

ner i djupet av hjärtats hav

det minnet aldrig glömmer

du outsläckliga kärleks törst

heta tårar smärtedopets nav

 

i fjärran ser jag dig med mitt hjärta

komma innan min bäck helt torkat ut

hoppet löser min tungas stumhet

bota mina begär med kyssars smärta

fyll min brunn med livets paradis

kom gör mig otörstig intill kärleks fullhet

 

i tårmoln ögat gömmer....

 

 

kb

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Karl-Bo Lundstedt VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-26 21:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karl-Bo Lundstedt
Karl-Bo Lundstedt VIP