Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

avklädd krigare


jag famlar mig fram i okänd terräng

jag lever, jag känner och ingen rädsla

jag är krigaren som nyfiket och vaket

letar nya vägar med stora svängar

samma hjulspår geggar igen och

leder till samma hus, uttorkade källor

nya gräsbeklädda skogsvägar,

friska påfyllda vattenhål,

ger mersmak

jag håller mig vaken,
gärna naken




Fri vers av Shambalaman
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-27 11:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shambalaman
Shambalaman