Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hitta hem

jag hör inte hemma någonstans
jag har inte någonstans att gå
jag känner
att ingen någonsin kommer att förstå

vägen som jag går på
leder mig i cirklar, jag har varit här förut
jag känner
att jag måste bryta mönstret och komma ut

jag måste hitta ett ställe där jag kan vara
en plats där jag kan se ut
ett ställe där jag hittar
där jag vet att det aldrig kommer att ta slut

även fast jag hittar ro ibland
vet jag att den kommer igen
den där känslan
som säger att jag inte har något hem










Bunden vers av amarillo
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-27 22:00



Bookmark and Share


  zacke :]
känner igen mig,
det bara dyker upp ibland,
vart är min plats,
bra skrivet!
2011-06-15
  > Nästa text
< Föregående

amarillo
amarillo