Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kniven är så skarp


kniven är så kall så skarp

blodet forsar mängder och det är så rött

min hand... den smärtan.. så skönt

så silver klar så skör

den spetsiga kanten mot min kind

den kalla smärtan i liv

du har mitt hjärta jag har din ros

du finns inom tills jag dör




Fri vers av ingen måste veta
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-28 11:17



Bookmark and Share


  thyra
En smärta som känns, dock är kniven för mig ett hatets symbol så den förknippar jag inte med kärlek.

Texten väl skriven och med kärleken blottad på slutet! Fint!
2011-05-28
  > Nästa text
< Föregående

ingen måste veta