Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Anknytningsproblem

Jag har svårt

för att stanna här

såhär nära



Avstånd

jag behöver avstånd

till min omgivning










Fri vers av Tea Alex
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-05-28 11:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Man måste ha en integritetsskyddad zon. Lebensraum.
2011-05-28
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex