Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag borde inte

Ögonen likt presas ut
ur dess mörka hålor
lämnar tryggheten
landandes på de smutsiga
golvet
ensama
väntandes på sitt öde
för jag borde inte


försvinn
svaja iväg likt stormen en vinterdag
lämna mig
sluta
stick

dra ur tortyren du orsakar
mig
lämna mig åt mitt öde
ödet som finner oss alla

aldrig att jag kommer att
viska orden med
sprucken röst
med regn droppandes ned för de
vita kullarna

ALDIRG
för jag borde inte




Fri vers av TynANK586
Läst 368 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-28 14:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra, stark.
2011-05-28
  > Nästa text
< Föregående

TynANK586
TynANK586