Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vilka är vi?

Vem är jag?
är jag flickan med de bruna ögonen
som alla tror att jag är?

Är vi dem som ler
skrattar med ögonen
och hoppas att ingen ser?

Är det vi som svarar
att vi mår bra,
sneglar ned i marken och går ifrån
fast vi vill säga att vi mår skit?

Är vi dem som avundas tjejerna med
två kilos smink och bröst som guppande fiskar?
tjejerna som med sina SWEA-mössor blickar ned i soppan till sina liv
och hoppas att de inte tappade sitt förstånd på vägen?

Vem är jag?
Vem är vi
egentligen?

vilka är vi som sitter
framför en surrande låda
men fingrarana beredda att trycka på de fyrkantiga rutorna?
Vilka är vi?




Fri vers av TynANK586
Läst 146 gånger
Publicerad 2011-05-28 16:01



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Alltid lika viktig fråga !
2011-05-28
  > Nästa text
< Föregående

TynANK586
TynANK586