Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

avdunsta



jag kan inte säga när en stjärna kommer falla
från din hud, bilda en glittrande tystnad
hur jag än ber dej, kommer molnen
omsluter oss i det grå

kan du förklara för mej varför
någonting som jag visste, aldrig blev
hur en kråka som flyger försvinner i mörkret
jag kan inte höra vingslagen,
hur de vandrar på luften, längre

vem vet, egentligen
vad skuggorna gömmer
en brinnande glöd som aldrig svalnar

omsluten i röken, du är en del av mej
och jag kan inte andas annat
en tid framöver, alltid
i minnet är du till


avdunsta, snälla, från min kind




Fri vers av storm
Läst 357 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-05-29 01:19



Bookmark and Share


  AgnesP
Tycker om.
2011-05-29
  > Nästa text
< Föregående

storm
storm